Ir tobulą "savo" picos pado receptą turiu.
Tad kažkuriuo momentu net pasidarė gėda, kad recepto neturiu bloge :)
TAISAUSI!
Šių produktų reikės būtinai:
- 1,5 stiklinės miltų
- 0,5 stiklinės šalto virinto vandens
- Arbatinio šaukštelio sausų mielių
- Arbatinio šaukštelio cukraus
- Žiupsnio druskos
- Indelio savo sultyse konservuotų luptų pomidorų
- Džiovintų raudonėlio bei baziliko
- ~150 gramų kietojo sūrio (visuomet kepdavome su Mocarela, tačiau šįsyk "per netyčia" nupirkau kietojo, ir buvo tikrai skaniau ir skonis dar labiau priminė tų, iš krosnies :))
O toliau jau improvizacija:
- Vytinta mėsytė, agurkėliai, svogūnai, alyvuogės, paprikos ir t.t. Jums rodoma pica nepasižymi ingredientų gausa. Kažkaip taip norėjosi tą penktadienį :)
Miltus sumaišome su mielėmis, cukrumi ir druska. Supylę vandenį suminkome tešlą. Indą uždengiame ir statome į iki ~40 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 - 50-iai minučių.
Pakilusią tešlą perminkome ir kočiojame ploną padą.
Ant jo pilame ir tolygiai paskirstome trintus pomidorus, beriame džiovintas prieskonines žoleles, tarkuotą sūrį. Dėliojame norimus produktus.
Šauname į iki ~220 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 - 15-ai minučių.
Ištraukiam ir..... KIMBAM!!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.