Taigi susirandame:
- 5 šaukštus cukraus
- 5 pakelius varškės (po 180 gramų)
- 60 gramų (2 šaukštai) krakmolo
- 2 kiaušinius
- 200 gramų riebios grietinėlės
- Šaukštelį vanilinio cukraus
- 100 gramų šokolado (ir dar šiek tiek pyragui iškepus jį pagardinti)
- 25 gramus sviesto
Šokoladą tirpiname garų vonelėje kartu su sviestu. Į ištirpusią masę dedame likusį 100 gramų varškės, gerai išsukame.
Į formą (dugną patepiau sviestu) pilame pusę sūrio masės, krečiame šokoladinį įdarą ir užpilame likusia mase.
Šauname į iki 170-175 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 35-40 minučių.
Jei valgysite dar karštą - išdėliokite šokolado plyteles - nuo karščio jos išsilydys. Jei šaltą - iš turimo šokolado kiekio ir gabalėlio sviesto padarykite glaistą - juos išlydykite, apliekite lydiniu pyragą ir padėkite aušti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.