Siūlau ir Jums šį pusryčių gardėsį.
Jums reikės:
- Pakelio varškės
- 100 gramų grietinės
- 3 - 4 šaukštų cukraus
- Pusės šaukšto vanilinio cukraus
- 2 kiaušinių
- Beveik pilnos stiklinės miltų
- Nubraukto šaukštelio kepimo miltelių
- 2 kaupinų arbatinių šaukštelių manų kruopų
- Aliejaus kepti
Į dubenį sudedam kambario temperatūros varškę (kad lengviau maišytųsi), grietinę, abudu cukriukus, įmušam kiaušinius ir viską išsukame iki vientisos masės.
Būtų gerai, jei prieš kepdami paliktumėte 10-iai minučių pastovėti - tešla tampa puresnė.
Kai kepsite - dėkite tik po pusę šaukšto masės - išsipūs. O apvertinėkite vienu greitu mostu, kad "nepabėgtų".
Lyg ir viskas :)
Skanu su medumi ar uogiene.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.