Geras pusvalandis ir galėsite mėgautis juo ir Jūs!
Susiraskite:
- ~900 gramų varškės (liesą maišiau su pusriebe)
- 4 šaukštus cukraus
- Citriną
- Pora šaukštų krakmolo
O gamyba dar paprastesnė:
Varškę ištriname su cukrumi. į mišinį nutarkuojame nuplautos citrinos žievelę su, dvigubai smulkesne nei burokinė, tarka. Išspaudžiame jos sultis. Suberiame krakmolą. Kruopščiai išmaišome.
Šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame ~20 minučių. Po to karštumą padidiname iki 200 laipsnių ir kepame dar 10 minučių.
Gardu su uogiene :)
P.S. Jei norite tvirto apkepo - kiek praauškinkite. Jei negalite iškęsti - drąsiai kabinkite iš karto ištrauktą iš orkaitės, tik bus ne toks tvirtas :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.