"Googlinau"... Ką radau, ką savo pridėjau ir štai - gardžiai gavosi :)
Šitam reikalui sunaudojau:
- 2,5 stiklinės avižinių dribsnių
- Svogūną
- 2 kubelius daržovių sultinio
- Šaukštelį aliejaus
- 2 stiklines vandens
- 3 šaukštus miltų
- 1 nedidelį kiaušinį
- Aliejaus kepti
O gaminti reikėtų štai taip:
Ten mušti kiaušinį, suberti miltus, viską gerai išsukti.
Aliejų įkaitinti keptuvėje, į jį, šaukštu formuojant, dėti avižinę masę. Apkepti iš abiejų pusių (prieš verčiant pirmąjį kartą siūlyčiau ilgiau paskrudinti, kad masė nuo karščio sutvirtėtų).
O valgyti kaip jau kam skaniau - mums buvo gardus pagrindinis patiekalas, valgėme su salotytėmis :)
Pasigaminau pagal receptą, plius pridėjau prieskonių - juodųjų pipirų, čili, petražolių ir tikrai buvo labai skanu :).
AtsakytiPanaikinti