Kad namai gardžiai pakviptų ir pas Jus, reikės:
- 22 % riebumo varškės sūrio (naudojau su kmynais)
- 2 česnako skiltelių
- Provanso žolelių mišinio (arba tiesiog atskirai: džiovinto baziliko, raudonėlių ir t.t.)
- ~2/3 a.š. druskos
- ~1/4 a.š. juodųjų pipirų
- Trupučio aliejaus
Pridėti antraštę |
Česnako skilteles sutraiškome, sutriname, suberiame ant jų prieskonius, druską, pipirus, viską sumaišome. Visu mišiniu įtriname sūrį, dedame jį į maišelį (išpakuodama sūrį "žiūrėjau į ateitį" :) - atsargiai jį prakirpau, kad vėliau galėčiau atgal į jį supakuoti įtrintą sūrį) ir palaikome šaldytuve ~1 valandą.
Orkaitę įkaitiname iki 180 C temperatūros.
Skardą išklojame kepimo popieriumi, šiek tiek patepame aliejumi. Dedame sūrį ir šauname į orkaitę ~50-iai minučių, kol dailiai apskrus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.