Na, sakykime, kad taip.
Sunaudojau:
- 100 gramų juodojo šokolado su smulkinais riešutais
- ~2 stiklines kokosų drožlių (būtent jos ir atliko miltų funkciją)
- 40 gramų sviesto
- Kiaušinį
- 3 šaukštus cukraus
Pirmiausia ką padarome, tai garų vonelėje pradedame lydyti šokoladą. Kol jis tirpsta - minkštą sviestą (jei tik tik išsitraukėte iš šaldytuvo - 20-iai sekundžių įkiškite į mikrobangų krosnelę) ištriname su cukrumi. Po to - ir kiaušiniu.
Pilame lydytą šokoladą. Viską gerai išsukame. Beriame kokosų drožles ir kruopščiai išmaišome.
Drėgnomis (geriausia - ne taip limpa) rankomis formuojame "kukulaičius", kuriuos dėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Jei norite labiau apskrudusių, tai yra - traškesnių, - ~20-iai minučių. Kitu atveju pakaks ir 15-os.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.