O apie aromatą namuose jį bekepant ir iškepus - net nepradėsiu Jums čia pasakoti :) Nors gal derėtų? Kad dar labiau šio skanėsto užsimanytumėte :)
- 150 gramų svieso
- 250 gramų varškės (naudojau birią, tokia kepiniuose ji man daug labiau patinka)
- Stiklinę cukraus
- 1,5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
- 4 kiaušinius
- 2 stiklines miltų
- Arbatinį šaukštelį kepimo miltelių
Sviestą išlydome garų vonelėje.
Į dar šiltą sviesto lydinį suverčiame varškę ir kruopščiai šaukštu ištriname (kad neliktų stambių gumulėlių).
Suverčiame cukrų ir vanilinį cukrų. Vėl gerai išmaišome.
Įmušame kiaušinius ir VĖL išmaišome :)
Beriame miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir maišome kiek atsargiau, nei tai darėme prieš tai, stengdamiesi sukti vis į vieną ir tą pačią pusę.
Šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame ~50 minučių (jei forma aukšta, na, skirta tikram keksui, gali prireikti ir valandos).
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.