Be to - galimybė sunaudoti, pvz., užsilikusį daržovių troškinį :))
Ir pagrindinė sudedamoji dalis čia ir yra
- Česnakas (kiek mažesnei nei 1,5 litro vandens ir daržovių masei sunaudojau tris itin dideles skilteles)
- Vanduo
- Sultinio kubelis / -iai
- Daržovės (čia jau pagal skonį: kalafijorai, brokoliai, bulvės, morkos, paprikos ir t.t.)
Čia jau turime šiltą, gerokai skystą, daržovių troškinį, taip? :) Tokiu atveju, lupame česnako skilteles ir smulkiname (itin smulkiai nereikia, vistiek viską trinsime), pakaitiname smulkintą česnaką sausoje keptuvėje, kol pasklis puikus jo aromatas, ir suverčiame į daržoves. Viską sutriname elektrine trintuve (blenderiu ir pan., jei tokio neturite - puikiai pasitarnaus ir tas įrankis, kuriuo paprastai trinate bulvių košę :)).
Trintą sriubą, bet dar šaltą, statome ant virykles, ugnis tegul būna nelabai kaitri. Ir laukiame kol suburbuliuos :) Virti nereikia - užverda ir nukelkime nuo ugnies ir skanaujame :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.