Tačiau jo skonis su morkomis tikrai mūsų nenuvylė :)
Jums reikės:
- Morkų (kiekis priklauso nuo to, kiek žadate suvalgyti :))
- ~ 300 gramų grietinės
- 150 gramų tarkuoto rūkyto "Medžiotojų" sūrio (su juo skaniausia:))
- Svogūno
- Poros skiltelių česnako
- Druskos
- Pipirų
Svogūną, jei įmanoma, sumalame kartu su česnaku. Jei tokios galimybės nėra - tiesiog smulkiai supjaustykite :).
Grietinę sumaišome su maltu svogūnu, česnaku, druska ir pipirais. Šia mase padengiame pjaustytas morkas kepimo formoje. Viską šauname į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 45 minutėms. Joms prabėgus - morkas apibarstome tarkuotu sūriu ir kepame dar 15 minučių.
Traukiame iš orkaitės ir skanaujame !! :)
Pagaminti itin paprasta. Tik sunku ištverti tą kepimo laiką, ypač - kai namai ima neapsakomai kvepėti :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.