Ir kažkas įdomesnio, bet pakankamai paprasto pagaminti :)
Sunaudojau:
- Nepilną stiklinę grikių
- Vandens jiems virti (kiek mažiau nei dvigubai daugiau nei kruopų)
- Kiaušinį
- Pusę stiklinės pieno
- 5 - 6 šaukštus miltų
- Druskos
- Džiovintų maltų petražolių
- Aliejaus kepti
Kiek praaušiname ir supilame šaltą pieną, išmaišome ir masė jau būna tokia, kad drąsiai galima mušti kiaušinį. Tada beriame miltus, prieskonius ir viską gerai išmaišome.
Šaukštu dedame į keptuvėje įkaitintus riebalus ir apkepame iš abiejų pusių.
VISKAS :)
Manau, kitą kartą gaminsiu saldžią patiekalo versiją :)
O kolkas valgėme su salotomis :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.