Pupelių troškinys

Itin greitai pagaminamas patiekalas, kuris gali būti naudojamas ir kaip pagrindinis (pvz.: su bulvių garnyru), ir kaip garnyras prie mėsos.

 Man reikėjo:
  • 3 nedidelių raudonųjų paprikų
  • Nedidelio svogūno
  • Indelio konservuotų raudonųjų pupelių
  • Indelio konservuotų baltųjų pupelių
  • Indelio savo sultyse konservuotų luptų pomidorų
  • Poros šaukštų aliejaus kepti
  • Po gerą žiupsnį (pagal skonį) štai tokių prieskonių:
  • Džiovintų maltų kalendrų
  • Džiovintų maltų aitriųjų paprikų
  • Džiovintų maltų saldžiųjų paprikų (jų galima ir nepagailėti)
  • Druskos
Paprikas supjaustome juostelėmis ir sudedame į gilioje keptuvėje įkaitintą aliejų. Smulkiname svogūną ir suberiame prie čirškančių paprikų.
Kepiname vis pamaišydami ir beriame prieskonius.
Kai daržovės apskrus - suberkime nusunktas abiejų rūšių pupeles ir pomidorus su visomis jų sultimis (jei pirkote nesmulkintus - supjaustykite, prieš dėdami į keptuvę).
Išmaišome, uždengiame ir troškiname geras 10 minučių (į tarpus galima vis pamaišyti).

Vat ir viskas :)
Juk sakiau, kad greitai čia viskas :)







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Ieškoti šiame dienoraštyje

Peržiūrų skaičius