Man reikėjo:
- 3 nedidelių raudonųjų paprikų
- Nedidelio svogūno
- Indelio konservuotų raudonųjų pupelių
- Indelio konservuotų baltųjų pupelių
- Indelio savo sultyse konservuotų luptų pomidorų
- Poros šaukštų aliejaus kepti
- Po gerą žiupsnį (pagal skonį) štai tokių prieskonių:
Paprikas supjaustome juostelėmis ir sudedame į gilioje keptuvėje įkaitintą aliejų. Smulkiname svogūną ir suberiame prie čirškančių paprikų.
- Džiovintų maltų kalendrų
- Džiovintų maltų aitriųjų paprikų
- Džiovintų maltų saldžiųjų paprikų (jų galima ir nepagailėti)
- Druskos
Kepiname vis pamaišydami ir beriame prieskonius.
Kai daržovės apskrus - suberkime nusunktas abiejų rūšių pupeles ir pomidorus su visomis jų sultimis (jei pirkote nesmulkintus - supjaustykite, prieš dėdami į keptuvę).
Išmaišome, uždengiame ir troškiname geras 10 minučių (į tarpus galima vis pamaišyti).
Vat ir viskas :)
Juk sakiau, kad greitai čia viskas :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.