Siūlau ir Jums šį pusryčių gardėsį.
Jums reikės:
- Pakelio varškės
- 100 gramų grietinės
- 3 - 4 šaukštų cukraus
- Pusės šaukšto vanilinio cukraus
- 2 kiaušinių
- Beveik pilnos stiklinės miltų
- Nubraukto šaukštelio kepimo miltelių
- 2 kaupinų arbatinių šaukštelių manų kruopų
- Aliejaus kepti
Į dubenį sudedam kambario temperatūros varškę (kad lengviau maišytųsi), grietinę, abudu cukriukus, įmušam kiaušinius ir viską išsukame iki vientisos masės.
Stiklinėje atmatuojame miltus, suberiam ten kepimo miltelius bei manus ir viską pramaišome (kad geriau išsimaišytų). Suberiame į varškinę masę, viską išsukame (tešla gaunasi tirštoka, tad į keptuvę krėskite dviem šaukštais).
Būtų gerai, jei prieš kepdami paliktumėte 10-iai minučių pastovėti - tešla tampa puresnė.
Kai kepsite - dėkite tik po pusę šaukšto masės - išsipūs. O apvertinėkite vienu greitu mostu, kad "nepabėgtų".
Lyg ir viskas :)
Skanu su medumi ar uogiene.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.