Jums reikės:
- 700 - 800 gramų kopūstų
- 1 morkos
- 2 šaukštų manų kruopų
- 2 kiaušinių
- Majonezo (kadangi naudojau pakankamai plataus skersmens kepimo formą - man jo prireikė tikrai nemažai - apie pusės indelio)
- 1/2 arbatinio šaukštelio mairūno
- 2 šaukštų maltų džiūvėsėlių
- Druskos
- Aliejaus (jei Jūsų turimą formą reikia juo tepti)
Kopūstus susmulkinkite, sumaišykite su druska ir palikite pusvalandžiui.
Atsiradusį skystį nupilkite.
Į kopūstus smulkiai įtarkuokite morką (Aš pasirinkau dvigubai smulkesnę, nei burokinė, tarką). Suberkite manų kruopas, įmuškite kiaušinius, suberkite mairūną. Gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite aliejumi (na, jei reikia, kaip minėjau pradžioje :)). Sukrėskite kopūstų masę. Viršų ištepkite majonezu ir pabarstykite džiūvėsėliais.
Kepkite 170 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.
Labai skanu su pomidorų padažu :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.