...tinginesnis už kitus tinginius :)
Nes tereikia plytą (100 gramų) juodojo šokolado išlydyti garų vonelėje. Ten supilti skardinę saldinto sutirštinto pieno. Išmaišyti. Ir į pieno-šokolado mišinį suberti du pakelius trupintų/laužytų paprastų sausainių ("Gaidelis" ir panašiai).
Viską gerai išsukti, berti į maistine plėvele išklotą indą ir mesti į šaldytuvą tą tinginį dar labiau tingėti :) O kai jis ten visai susitingės, sustengs ir t.t. - galima ragauti.
P.S. Kad ir kaip būtų keista, ot ne lovoj, ir ne sapno patale šis receptas man susivaideno. Kažkaip taip... netyčia... vaikštant parduotuvėje :)
P. P. S. Dabar, kogero, čia dėčiau ir pora šaukštų kakavos :)
P. P. P. S. :) Bus skanesnis, na gal tiksliau, - tvirtesnis, jei palaikę kokias 5 val šaldytuve (na arba pernakt, kaip įprasta), išvertę jį ir nuėmę maistinę plėvelę, dar pora valandų pašaldysite.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.