Pievagrybių apkepas

Taip pat vienas iš tų receptėlių, kai valgyt norisi, o lyg ir nėra iš ko gaminti... :)


Susirandame:
  • Pievagrybių (sunaudojau tą didžiąją prekybos centrų mėlynąją pakuotę)
  • Makaronų (geriau ne spagečių, o jei jau jų - palaužome)
  • 150 ml grietinėlės
  • 1,2 litro vandens
  • Sultinio kubelį (atstos ir druską, ir pipirus....)
  • Fermentinio sūrio (naudojau mėgstamiausią - rūkytą "Medžiotojų")
Pievagrybius nuploviau, stambiai supjausčiau, į tą patį dubenį suverčiau makaronus (pagal skonį, žinoma, ir nevirtus). 
Vandenį viriau su grietinėle ir "Maggi Idea"(tačiau taip pat skaniai, ar netgi skaniau:) turėtų gautis su paprasčiausiu sultinio kubeliu - jų pas daugelį mūsų visada yra, ko nepasakyčiau apie Maggi... Mums tiesiog pasitaikė, kad pora šių miltelių pakuočių mėtėsi po akimis ir reikėjo sunaudoti, taip ir gimė šis receptėlis).
Pavirusi kelias minutes sumaišiau grietinėlės - sultinio mišinį su pievagrybiais bei makaronais. Suverčiau į kepimo formeles, pabarsčiau tarkuotu sūriu ir VISKAS - pašoviau į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Ieškoti šiame dienoraštyje

Peržiūrų skaičius