Recepte buvo nurodyta ant virtuvinio stalo susikrauti:
- Morkų (aš sunaudojau maždaug 5 vidutinio dydžio)
- 2 šaukštus aliejaus
- 2 kiaušinius
- 6 šaukštus cukraus
- 100 gr riešutų mišinio (aš naudojau migdolų, žemės, lazdyno bei anakardžių)
- Maždaug stiklinę miltų
- Šaukštelį kepimo miltelių
Morkas smulkiai sutarkuoti (aš tarkavau burokine tarka, tada viską pertryniau blenderiu). Jas sumaišyti su aliejumi.
Atskirame inde (geriau iš karto pasiimti didesnį, kadangi jame ir vyks visas masės maišymas) iki purumo išplakti kiaušinius su cukrumi. Į šią masę po truputį sudėti morkas vis pamaišant, tada - supilti riešutų mišinį. Ir supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais (jų gali reikėti daugiau/mažiau, priklausomai nuo to, ar labai skystas morkas naudojate).
Pilame į kepimo formą ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.
Aš atvėsinau prieš valgant, bet čia jau kaip kam, manau...:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.