- Blynų!" ...Pašnekėjom ryte su vyru pakilę iš lovos.
Ir prasideda rausimasis produktų, kad tie blynai būtų kuo skanesni:) Iš štai mūsų pusrytiniais blyneliais dalinuosi su Jumis.
Na ir susiradau:
- Miltų (bėriau nuo akies, bet, manau, buvo gera stiklinė - pusantros)
- Šaukštelį kepimo miltelių
- Pusę šaukšto vanilinio cukraus
- Cukraus pagal skonį
- Maždaug 4 šaukštus kakavos miltelių
- 2 šaukštus aguonų
- Šalto virinto vandens (taip pat pyliau nuo akies - kad tešla būtų norimo tirštumo)
- 2 kiaušinius
- Aliejaus kepti
Sumaišiau inde visus sausus produktus, pyliau vandenį, mušiau kiaušinius ir viską gerai išsukau, kad neliktų gumulėlių.
Po šaukštą masės pyliau į įkaitintus riebalus ir apkepiau iš abiejų pusių. Štai iš viskas!
Aguonos čia suteikia malonų traškėjimą... Ir barstyčiau blynelius dar cukraus pudra, bet kadangi jos namie nebuvo...:) Nebuvo net cukraus paprasto, tad jį mums pakeitė perlinis cukrus :) Labai patiko su aviečių uogiene.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.