Siūlau ir Jums! :)
- 50 gramų sviesto
- 2 nedidelių kiaušinių
- 2 - 2,5 stiklinių miltų (naudojau rupius)
- Pusės arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- Šaukšto maltos kavos
- Šaukšto maltų džiūvėsėlių
- 5 šaukštų cukraus
- 100 gramų tamsaus šokolado
Skardą 10 - 15 minučių šauname į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Iškepusius sausainius kiek praaušiname.
Šokoladą išlydome garų vonelėje ir merkiame į jį po vieną pirštelį (kai šokolado lieka vis mažiau - mums puikiai padeda šaukštelis - juo apglaistome pusę sausainio, išlyginame šokoladą ir pan.) ir dedame, geriausia, ant silikoninės lentelės (manau, puikiai tiktų ir tas pats kepimo popierius).
~ Valandai laiko įdedame į šaldytuvą ir viskas, galime ragauti!
(Šokoladui sustingus ir sausainius iš šaldytuvo išėmus, atgal į jį kišti sausainiukų nebereikia).
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.