Lyg ir paprasta, lyg ir nieko mandro, bet nusprendžiau pasidalinti, nes.... na baisiai jau čia viskas tarpusavyje dera :)
Kepsniams sunaudojau:
500 gramų vištienos file
Druskos
Česnako granulių (galima naudoti šviežią išspaustą česnaką. Nemeluosiu - tingėjau terliotis šį sykį :))
Pomidorų garnyrui:
500 gramų slyvinių pomidoriukų
80 - 100 gramų saulėje džiovintų pomidorų aliejuje (sunaudojau ir jį)
Gerą pundą salotų lapų
Pusę ilgavaisio agurko
Druskos
Pirmiausiai turimais prieskoniais įtryniau pamuštą vištienos file ir uždengiau, palikau pasimarinuoti (kiek ilgai tai darysite - priklausys nuo Jūsų turimo laiko).
Tuomet ruošiau garnyrą:
Ant popierinės servetėlės padėjau išgriebtus džiovintus pomidorus, kad nuvarvėtų aliejus.
Agurką supjausčiau kubeliais, salotas smulkiai supjausčiau (galima plėšyti :)). Slyvinius pomidorus dalinau į keturias dalis ir šveičiau į tą puodą kur agurkai bei salotos.
Nusausintus džiovintus pomidorus pjausčiau mažais kubeliais, subėriau ten pat. Taip pat viską dar paskaninau druska, gerai išmaišiau, uždengiau ir palikau stovėti, kol kepsniai bus "gatavi".
(Visa tai, žinoma, galima daryti kol kepsniai skrunda, bet tiesiog vištiena iškepa taip greitai, jog bent aš - nespėčiau, ir tada nukentėtų patiekalo karštumas :))
Na ir kepsniukai...
Pilame į keptuvę aliejų, kuriame buvo marinuoti pomidorai, jį įkaitiname ir ten gerai, iš abiejų pusių, apkepiname mėsytę.
Na...Lyg ir viskas. Tikiuosi, nieko nepamiršau :))))
P.S. Sakiau, kad baisiai paprasta čia viskas :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.