Ir Jums reikės:
- 4-5 bulvių
- Poros indelių savo sultyse konservuotų pomidorų be odelių
- Svogūno
- 4 saliero stiebų
- 2 skiltelių česnako
- Nedidelio poro
- Druskos pagal skonį
- Šaukšto džiovinto baziliko
Sumetę jas imamės kitų darbų:
Lupame, plauname ir stambiai pjaustome (juk vis tiek trinsime :)) svogūną, česnako skilteles. Porą nuplauname, taip pat stambiai supjaustome. Tą patį padarome su salierų stiebais (aš dar mėgstu juos apvalyti prieš smulkindama, kad sutrynus liktų kuo mažiau gyslų, ar kaip jas pavadinti :)).
Ir čia bulvės jau turėtų būti gerokai apvirusios ar netgi išvirusios.
Suverčiame konservuotus pomidorus ir visas smulkintas daržoves. Išmaišome. Paverdame dar 5 - 10 minučių.
Nukeliame nuo ugnies. Jei norisi - dar gardiname druska, beriame baziliką. Išmaišome. Ir triname blenderiu ar kitu turimu įrankiu.
Vat ir viskas :)
Prieš tiekiant galima pabarstyti smulkintu poru, petražolėmis ir pan.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.