Vanilinis skanėstas su perspektyva: iškepus smulkesnius ir užpylus pienu - drąsiai galima vartoti kaip sausus pusryčius.
Ingredientai:
0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių
1 stiklinė miltų (gali prireikti dar šaukšto-poros papildomai)
2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų krakmolo
0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
2 kiaušiniai
4 šaukštai cukraus
Pradedame:
Į dubenį beriame džiūvėsius, miltus (pradžiai užteks stiklinės, vėliau, priklausomai nuo kiaušinių dydžių, gali prireikti dar šiek tiek - matysite minkydami tešlą), kukurūzų krakmolą, kepimo miltelius. Visus birius produktus išmaišome.
Kiaušinius išplakame su paprastu ir vaniliniu cukrumi ir suberiame į miltų mišinį. Išmaišome, užminkome tešlą (jei šiek tiek per lipni - įberiame dar truputį miltų).
Formuojame sausainiukus, dėliojame ant skardos.
Norint gauti "Sausus pusryčius" sausainiukus reikėtų formuoti žymiai mažesnius. Kepimo laikas neturėtų ženkliai skirtis.
Labai "knieti" išbandyti šiuos sausus pusryčius, tad pažada iškart su Jumis pasidalinti, kaip pavyko, kai tik tai padarysiu!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.