Tik vėliau toptelėjo, jog čia ne visai salotos, o greičiau mišrainė. Patiekus su karštomis bulvėmis -
sotūs be mėsiai pietūs.
Sudedamosios dalys:
340 gramų rūkytos lašišos
Stiklainis obuolių sultyse marinuotų burokėlių
2 morkos
Vanduo joms virti
Skiltelė česnako
Morkas nuskutame, supjaustome griežinėliais ir, subėrę į jau verdantį vandenį, verdame 10 minučių.
Burokėlius nusunkiame, suverčiame į gilų indą.
Lašišą susmulkiname norimo dydžio gabalėliais. Suberiame ant burokėlių.
Česnaką susmulkiname (galima tiesiog sutarkuoti). Sudedame į tą patį indą.
Čia taip pat beriame grūdėtąsias garstyčias ir išvirusias morkas.
Viską išmaišome ir tiekiame.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.