Ir jai Jums reikės:
- Poros cukinijų
- Kiaušinio
- Svogūno
- Poros skiltelių česnako
- Pundelio šviežių petražolių
- Nubraukto šaukšto krakmolo
- ~ 5-6 šaukštų miltų (priklausys nuo to, kiek vandeningos Jūsų turimos cukinijos. Aš iš pradžių įdėjau 4, bet pirma "partija" gavosi kiek skystoka, tada įdėjau dar pora, ir gavosi puikiai :))
- Druskos
- Aliejaus kepti
Kiaušinio baltymą atskiriame nuo trynio. Pastarąjį suverčiame į daržoves, o baltymą, kartu su druska, išplakame iki standžių putų.
Į trynį ir daržoves beriame miltus ir krakmolą. Išmaišome. Čia sukrečiame plaktą baltymą ir atsargiai, sukamaisiais judesiais, įmaišome.
Kepame įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių.
VISKAS!!! :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.